PODCAST

Utopies i Distopies culturals a l'Hospitalet

Podcast sobre la primera jornada pública de Càntirs de la Memòria: Utopies i Disotopies per repensar les pràctiques culturals de l'Hospitalet. Amb la imaginació al centre, mirem tant cap a la utopia com cap a la distopia, des d'un punt de vista diferent, des la vivència i, també, des de l'humor. Imaginar nous mons i nous reptes, imaginar sense embuts.

Link per escoltar el podcast: https://go.ivoox.com/rf/88098581

 

 

 

Conversa Kult: cultures transformadores

Un diàleg amb Kult (cooperativa de treball en clau d'ESS) emmarcat en el projecte Càntirs de la Memòria entre Fernando Paniagua, activista, agitador cultural i Francisco Rubio, soci de La Fundició, cooperativa cultural de l’Hospitalet de Llobregat, amb la dinamització de l'Ana Vallina, sòcia fundadora de Districte7. Es va parlar d'experiències transformadores, autogestió i polítiques culturals locals, entre altres temes.

Link per escoltar el podcast: https://go.ivoox.com/rf/89020914

"La literatura no es lugar para pobres"

2022-05-27

Presentació i debat sobre el llibre del Sergio Chesan, conjuntament amb les editorials cooperatives Virus i Descontrol. En aquest podcast vam voler introduïr-nos en les pràctiques culturals transformadores (no sempre visibles) del món literari i editorial.

Link per escoltar el podcast: https://go.ivoox.com/rf/89021137

2022-03-18

2022-04-01

Patrimoni i Béns Comuns

2022-06-09

Una conversa sobre el patrimoni i els béns comuns a l'Espai Llavors. Fem repàs de les accions del projecte Càntirs de la Memòria a la Torrassa amb veïns i veïnes del barri i especialistes locals al voltant del patrimoni a l'Hospitalet. Vam comptar amb la presència de la Conxita, el Manuel, la Roser, el Gerard i la Regina, totes veïnes actives en defensa del patrimoni local.

Link per escoltar el podcast: https://go.ivoox.com/rf/89021274

 

"Collado, la maldición de una casa de comidas"

2022-06-22

Presentació del llibre "Collado. La maldición de una casa de comidas", on l'autor, fill de l'últim propietari del mític bar Collado de Collblanc. Viatgem als anys 90, per reviuere les seves històries i les vides del barri de la mà del nen que s'ho mirava des de la barra. Un podcast de memòries económiques del barri.

Link per escoltar el podcast: https://go.ivoox.com/rf/89030330

Fer Ràdio des dels barris

2022-03-04

En aquest podcast hem parlat sobre com fer ràdio des dels barris, així com el seu valor social pel veïnat. Des de Càntirs de la Memòria seguim coneixent les economies culturals dels nostres barris.

En aquesta ocasió ens han acompanyat els amics de Ràdio Bona, AC Radio Show, dues iniciatives locals de l'Hospitalet, i Ràdio Contraband, un projecte que porta més de 30 anys activa a Barcelona.

Link per escoltar el podcast: https://go.ivoox.com/rf/89120685